top of page

Weer lekker ontdekken vandaag

Dag mama en papa,


Vandaag was het weer een heel fijn dagje. Ons nieuwe groepje is nu mooi gevormd en we hebben een leuk dagritme gevonden.


We beginnen onze dag op het potje en met een beker water. Iedereen krijgt een propere luier en drinkt even goed.


Daarna gaan we in onze kring zitten en maken we Anna wakker en lezen we een verhaaltje. Deze keer ging het over muis die met de bus haar vriendjes ophaalt.


En dan is het weer potjestijd. Kindjes die al een natte luier hebben, krijgen er ineens een propere aan. ( Weer drinken we weer wat water)


Rond 9.30 gaan we soep eten. Hhhmmmm! Dit zorgt voor een kleine onderbreking in de dag. Net voor dat de soep op tafel kwam, zongen we vandaag nog wat liedjes aan tafel. Dieren liedjes. Mieke had dierenpopjes bij waardoor onze liedjes echt tot leven kunnen komen.


Na de soep kunnen we gaan knutselen. Vandaag verfden we met onze vingers. Dat was echt wel leuk. We poetsen nadien helemaal zelf onze handjes en poetsen ook de tafel.


Dan is het weer potjestijd, en daarna vrij spel tot het eten klaar is. Vandaag aten we spaghetti. Wat waren die potjes snel leeg !


Na het eten spelen we nog wat buiten en wanneer Mieke klaar is met het eten weg te poetsen, gaan we weer op het potje en krijgen we een beker water.


Om 12.45 zijn we allemaal klaar. Zijn onze broekjes proper, mondjes proper en buikjes vol, en kunnen we ons bedje in. Nog een zoentje van Mieke en we zijn klaar voor dromenland. Slaapwel!


Als we wakker zijn, gaan we weer op het potje en krijgen we wat drinken.


Daarna krijgen we een stukje fruit en dan gaan we weer leuk spelen .


Om 16.30 gaan de kindjes die er nog zijn weer op het potje, en dan spelen we tot mama er is.


Tot straks!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page