top of page

wat hadden we het druk

Dag mama en papa,


Vandaag was zo een dagje dat we allemaal heel veel persoonlijke aandacht vroegen en we heel veel te vertellen hadden.

Anna wakker maken, veranderde dus al snel in een babbeltje. Japie vertelde dat hij vandaag naar zijn school ging kijken. Lucas vertelde daarop dat hij een beetje bang was.

Devn zei dan weer dat hij naar een heel grote school ging gaan. Lio, Maxim en Aymeric begrepen er dan helemaal niets van, dat ze nog niet naar school mogen.


Onze jongere peuters zaten er bij en keken er naar. Ze luisterden en keken verwonderd.

Wat een spanning in de lucht. Dat vraagt om een bewegingsactiviteit. Laten we dieren gaan nadoen. Schildpadden en olifanten, apen en slangen. Dat zorgde voor voldoende afleiding. We genoten van ons beweegmomentje, en nadien gingen we gezellig in de zandbak spelen. We maakten weer bergen en putten. Ook de graafmachines werden weer goed gebruikt.


Er werd ook flink wat afgeknuffekd en gerollebold vandaag.


Kortom: het was een leuke dag met heel wat persoonlijke aandacht voor iedereen.


Tot straks!


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page