top of page

wat een gezelligheid

Dag mama en papa,


Vandaag was het een heerlijk dagje. Heel even was het moeilijk bij het binnen komen. Maar ja, het is dan ook wel raar dat er steeds meer over die grote school gepraat wordt. We begrijpen er niets van.


Maar al snel zagen we al die glimlachjes terug en na een persoonlijke knuffel en babbel met iedereen, was het tijd om ons Anna wakker te maken. We riepen zo luid we konden: Anna! wakker worden! Onze foto's werden opgehangen en vandaag was het Maxim zijn beurt om alle kaartjes van het dagverloop op te hangen. Wat kan hij dat al goed! We leerden zelfs welke dag het is vandaag: WOEF, WOEF Woensdag zei Aymeric toen hij het kaartje van het hondje zag verschijnen.


Dan nog een verhaaltje over Milan die naar school gaat, en dan is het tijd om soep te drinken. HHHMMMM! Zo lekker.


We mochten ook nog verven vandaag. Aymeric en Lio mochten hun dienblaadjes nog verven, en Maxim en Marie maakten een heel groot schilderij. En Lucas? Die had het te druk met rollebollen op de mat.


Daarna nog wat gaan graven in de zandbak en samen al het zand van het padje terug opruimen en naar de zandbak brengen. Wat hielpen we goed mee. En dan was het eten klaar. Hmmm! Rijst met een stoofpotje met tofu! We bleven maar tofu bij vragen.


Om 12.30 was iedereen super moe en was het tijd om te gaan slapen. Slaapwel!


( Leuk weetje: Vandaag was er geen enkel kindje dat een pamper draagt!!! Flink he!)


Vanmiddag krijgen we nog lekkere fruitsla en spelen we verder buiten.


Tot straks!
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

bottom of page