top of page

Vrijdag 19 februari

Dag mama en papa,


Vandaag was het een speciale dag. We waren een beetje blij en triest tegelijk.


Langs de ene kant zijn we super fier op onze Alexander, dat hij helemaal klaar is voor de grote school, Maar langs de andere kant gaan wij onze enthousiaste, grappige deugeniet wel enorm missen.


Hij mocht vandaag de hele dag bepalen. Het werd Dus een dagje van buiten spelen, boekjes lezen en taart eten. Geen kroon, geen speciale t-shirts want dat vindt hij verschrikkelijk.


De hele ochtend zaten we buiten. We wilde zelfs niet naar binnen om te eten. Zo leuk was het.


Deze middag aten we witloofpuree met zalm. Een succes was het niet echt. We wilde echt naar buiten om te spelen. Daarom kregen we na het eten ook nog een kommetje soep om buiten op te drinken.


Deze namiddag gaan we gewoon verder in de tuin spelen en als we allemaal wakker zijn, eten we nog een lekkere stukjes fruit en taart.


Tot straks!


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page