top of page

veel te doen vandaag.

Dag mama en papa,


Vandaag was het een heel drukke dag.

Kim stond in de fille, dus Mieke was als eerste bij ons. We vlogen er ineens in.


Als eerste gingen we in onze kring zitten om ons liedje te zingen, kindjes te tellen, goede morgen zeggen en een boekje lezen. Vandaag lazen we over Karel in de lente. We zagen dat alle vogels een ei gaan leggen, poezen baby'tjes krijgen, bloempjes aan de bomen komen, het zonnetje af en toe schijnt en er af en toe weer een luchtballon te zien gaat zijn.


Die luchtballon vonden we wel heel interessant. Daarom knutselden we daarna een bekertje dat we gaan laten veranderen in een luchtballon. WAt was dat leuk. Iedereen verfde enthousiast mee.


Daarna kregen we allemaal een propere luier omdaarna samen naar buiten te trekken.

Na een uurtje waren we het beu. Door naar binnen te komen, waren we plots allemaal heel vermoeid. Zo moe, dat Kim en Mieke zich moesten neer zetten, en gewoon wat liedjes moesten zingen, verhaaltjes lezen en vooral veel knuffels geven. Zo werden we weer rustig.


Om 12 uur hadden we super veel honger en aten we aardappelen met worteltjes en kalfsvlees.

HHmmmm! wat lekker.


Om 12.30 kregen we een propere luier en gingen we naar ons bedje. Slaapwel!


Als we weer wakker zijn, spelen we nog wat, krijgen we fruitjes en mogen we nog wat kleuren.


tot straks!

Liam, Devn, Maxim, Renee,Jasper, Japie, Kristof, Marie en Nathan.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Commenti


bottom of page