top of page

Vandaag mochten we weer hard werken

Dag mama en papa,


We begonnen onze dag weer gezellig in de kring... Samen maakten we Anna wakker en mochten we onze foto in de dierentrein hangen.


Omdat er een geurtje in de kring hong, heeft Mieke Dan alle luiers verschoond... Zo konden we er na weer verder zonder gestoord te worden.


Eerst aten we nog een tasje soep, en daarna gingen we terug in de kring. Tijd voor een verhaal. Een heel speciaal verhaal. Over blauwtje en geeltje. En in plaats van dat we prenten zagen, schilderde Mieke het verhaal. We waren zo enthousiast dat we zelf ook blauwtjes en geeltjes wilden maken. We deden heel hard ons best en hadden een heel mooi resultaat.


Om 11 uur was het eten klaar. Hhhmmm! Couscous met worteltjes en tofu. Onze bordjes gingen vlotjes leeg.


Na het eten speelden we nog wat buiten en om 13 uur was het tijd om in bed te gaan. Slaapwel!
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page