top of page

Tijd voor wegenwerken

Bijgewerkt op: 25 feb. 2021

Dag mama en papa,


Vandaag speelden we weer de hele dag buiten en binnen.


We genoten. Van het zonnetje en alles ruimte die we hadden.


Samen met Mieke deden we om 9.30 ons ochtendritueeltje. Samen telden we de kindjes weer, zeiden we goede morgen aan elkaar en zongen we ons liedje. Daarna kozen we het boekje over Anna op de boerderij.

We zagen koeien, schapen, paarden, poezen, varkens,... We konden alle dieren nadien. Wat een pret!


Daarna gingen we weer naar buiten. Onze vrachtwagens en graafmachines stonden ons al op te wachten. We groeven diepe kuilen in de zandbak en verhuisden het zand met de emmers en schepjes. Tussendoor gingen we nog een tekening maken, aten we een kommetje soep en zongen we liedjes.


Om 12 uur was het eten klaar. Hhhmmm! Aardappeltjes met rode bietjes en kalfsvlees.


Om 13 uur waren we uitgeteld en gingen we ons bedje in. Slaapwel!


Als we allemaal wakker zijn, spelen we nog verder buiten en gaan we een lekkere fruitje eten.23 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

1 Comment


Vorige weekend waren we in het dino museum en daar staan oa ook opgezette koeien. Zodra ze de koe zag, zei Renée mheu... 😂 ze kent het dus effectief ook buiten de crèche.

Like
bottom of page