top of page

Olifantje in het bos...

Dag mama en papa,


Vandaag hebben we heel veel gedaan.

Eerst kregen we van Kim allemaal een propere broek en een tasje soep en speelden we wat buiten, en tegen 10 uur, toen Mieke er was begonnen we met onze activiteiten.


Eerst was er ons ochtendritueel. We zongen weer liedjes, telden kindjes en zeiden goede morgen tegen elkaar. Daarna las Mieke well 3 verhaaltjes voor.


Na de verhaaltjes trokken we weer de tuin in. Een groepje ging met Mieke memory spelen , en een ander groepje ging met Kim zandtaartjes maken in de zandbak.


We speelden wel 4 keer memory!


Daarna haalde Mieke de trommel. We bewogen heel snel op de muziek, en Dan weer heel graag. Dan heel luid en met stevige passen, en daarna kropen we weer stilletjes verder. Wat een pret!


Daarna was er nog een filmpje over nijntje op de boerderij.


Om 11.30 was het eten klaar. Hhhmmm! We are vegetarische paella met tofu. De hele schaal ging leeg. Iedereen vond het lekkere en at verschillende borden leeg.


Na het eten las Mieke nog een verhaal voor over Anna die ging slapen, en Dan was het bedjestijd voor ons. Slaapwel!


De schalen met fruit staan vanmiddag al op ons te wachten als we wakker worden, en in de tuin is het al lekkere warm.


Tot straks!
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Kommentare


bottom of page