top of page
  • Foto van schrijverKymm

Liefdesdriehoek

Dag mama en papa


Voorlopig is het zal een topdagen.

Wij zijn allemaal superflink!


Zorgende was er de verassing dat Mieke herentzks in de crèche was en die had een lampje mee. Maxim vond het geweldig en was zoals een poesje het lichtje aan het vangen. Al snel deden de andere kindjes ook mee.
Wanneer Mieke weer verder Administratie werkjes ging doen zijn we naar de veranda getrokken waar we kîiets zijn gaan tellen. We zijn met 6 kindjes vandaag. 6 flinke kindjes!


Lucas en Lio zijn niet weg te slagen van elkaar . Ze lopen heel de tijd hand in hand overal naar toe. Met de nodige strubbelingen zoals in elke relatie uiteraard. Maar al snel kwam er een 3de man in spel. Maxim heeft blijkbaar ook een oogje op Lio🙈 . Ik denk dat we hier met rekenmeesters driehoek te maken hebben. Aymeric zal moeten vechten om zijn Lio terug te krijgen 😄.


Reneetje en Marie hebben veel boekjes gelezen vandaag.


Lucas vroeg ook om een puzzeltje te maken, en Aymericje is helemaal weg van alle coole auto's in de crèche!


Om halg 12 zijn we aan tafel gegaan, vandaag was het spinaziepuree met kipjes. En het was sneller dat we heel ons bordje hebben leeggegeten zonder ook maar iets te morsen!


En om half 1 was het bedjes tijd.

Slaapwél


Strakjes als we wakker worden gaan we nog wat in de veranda spelen en fruitjes eten .


Tot straks

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

bottom of page