top of page

Leuke, rustige en uitdagende dagen

Dag mama en papa,


Je hebben het wellicht al gemerkt, we starten ons thema koken stilletjes aan op. Maar eerst, nog een paar dagen genieten van de 3 deugenietjes die volgende week naar school vertrekken.


We hebben al heel wat dingen geknutseld deze week, Mieke heeft enkele ontdekbakjes gemaakt voor de kindjes die wat uitdaging nodig hebben, het keukentje is heringericht en het feestje voor dinsdag wordt voorbereid.

Iedereen mag z'n beste kleren ( die vuil mogen worden ) aantrekken, want we gaan samen dansen en zingen en yoga doen. ( Dat kozen de jongens zelf)Vandaag speelden we in de veranda en buiten. Op de speeltafel werden de knopen gelegd om aan touwtjes te maken. In het keukentje werden pannekoeken gemaakt en buiten hebben we al hele Putten gegraven. Zowel in de zandbak als in het zwart zand.


We zijn super flink vandaag en spelen vrolijk.


Nu gaan we lekker slapen, en straks wacht er weer een volle kom fruitsla op ons.


Tot straks!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page