top of page

Lekker druk

Dag mama en papa,


We konden deze voormiddag nog lekker buiten genieten van het mooie weer.


Eerst maakten we Anna wakker. Anna mocht bij wel 9 kindjes gaan knuffelen.

En toen Anna bin Devn aankwam, had Hij heel wat te vertellen. Over het water van de zee dat niet koud was, en over schelpjes rapen en over zijn Bonnie. Hij had zelfs een heel mooie schelp bin. Wwwauw! We wilden allemaal eens komen voelen. Daarna las Mieke een verhaaltje voor over Anna aan zee.


Daarna kregen we een beker soep en een propere luier en een dikke laag zonnecreme.


Toen we klaar waren gingen we even de benen streken. We waren grote sterke bomen in de wind.


Daarna gingen we werken. We maakten allemaal een mooi schilderij. En daarna wasten we zelf onze handjes en gingen we weer spelen.


Om 11.30 las Mieke eerst nog een verhaaltje voor over klein wit visje, en daarna gingen we aan tafel voor aardappeltjes met wortelen en vegetarische balletjes.


Om 13 uur kreeg iedereen een propere luier, nog eens een dikke laag zonnecreme en gingen we naar bed. Slaapwel. Om 13.30 was iedereen in dromenland.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Commenti


bottom of page