top of page

genieten van het zonnetje

Dag mama en papa,


Vandaag stond weer de verandadeur volledig open en speelden we de hele dag buiten en binnen. Dat vinden we super leuk, want dan hebben we extra veel ruimte om te spelen.


Er stonden weer veel activiteiten op het schema vandaag.


Eerst vroegen we om te stickeren. Dus Mieke haalde de stickervellen boven en gaf ons allemaal een papier om leuk te stickeren. Devn, Maxim en Japie gingen er volledig voor terwijl de andere kindjes de tuin gingen ontdekken.


Daarna vroeg Lucas voor een verhaaltje, dus begonnen we ineens aan ons ochtendritueel. We zongen goede morgen, telden kindjes en kozen dan 2 verhaaltjes om te lezen. Eerst het verhaaltje over Anna en de paashaas, en daarna het verhaaltje over Uil die zijn mama kwijt is.


En dan was het tijd voor een lekker tasje wortelsoep.


Batterijtjes weer opgeladen, en hop knutseltijd. Renee, Japie, Devn en Maxim knutselden een mooi paasei. De andere kindjes hadden meer zin om zalig buiten te blijven spelen. Liam vond de papiertjes heel interessant en ging alle weggewaaide papiertjes verzamelen.

Marie speelde in de zandbak en Lucas speelde wat in het huisje en kwam af en toe kijken naar wat er gebeurde. maar mee doen wilde hij liever niet.


En dan was het al weer etenstijd. Tijdens het eten zong Mieke nog enkele liedjes voor ons. De wielen van de bus en kzag 2 beren waren de favoriete liedjes.

Ondertussen vertelde Lucas over zijn mama die gaan werken was en dat ze heel blij ging zijn.


Toen al onze buikjes vol waren, was het tijd om te gaan slapen. Slaapwel!

( nog voor iedereen in slaap was, was Nathan al in dromenland. Ik denk dat het heel leuk was.)

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

bottom of page