top of page

Even gewoon samen

Dag mama en papa,


Vandaag kwamen we allemaal een beetje verdrietig binnen. Ons weekend was zo leuk geweest dat het weer even terug aanpassen was.

Maar vanaf dat Mieke begon te zingen: een goede morgen, een goede morgen,.... Kwamen onze glimlachjes weer boven. Vrolijk vertrokken we richting zithoek om Anna wakker te maken.


Ook lazen we een leuk verhaaltje: Anna in de klas. Volgende week gaan er 3 grote jongens voor het eerst naar school toe. Devn vertelde dat hij naar een kleine school ging. Japie zei dat hij naar een grote school ging, en Lucas gaat naar een heeeeeeellll grote school.


Ook speelden we gezellig buiten. Putten graven in de zandbak, kruiwagens vullen met houtschors, en stenen sorteren. Wat leuk.


Al snel was het etenstijd. En na het eten waren we allemaal heel moe en gingen we naar ons bedje. Slaapwel! En tot straks!!!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

bottom of page