top of page

een beetje raar.

Dag mama en papa,


Het was maar stilletjes vandaag. We vroegen de hele tijd waar Lucas en Japie en Devn waren.

Ook met het ochtendritueel wilden we de foto's er bij hangen. Dus we deden samen een babbeltje over naar school gaan. Dat je dan niet meer naar de creche gaat komen spelen.


We lazen veel verhaaltjes vandaag en vroegen of we mochten verven.


In de tuin stonden 2 grote dozen van het nieuwe speelgoed, waar we graag in kropen. Deze dozen hebben we een mooi kleurtje gegeven, zodat we er een rustig plekje van kunnen maken voor onze engeltjes.


Na onze aardappeltjes met rode kool en wordt flink op te eten, waren we super moe, en gingen we al snel naar bed. Slaapwel!


Straks gaan we samen kijken hoe een appel er uit ziet. Vanbinnen en van buiten. En daarna eten we de appeltjes lekker op.


Tot straks!


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page