top of page

De paashaas is geweest!

Dag mama en papa,


Vandaag duurde het lang voor alle kindjes er waren. Toen om 9 uur bijna iedereen er was, begonnen we aan onze dag.


Eerst gingen we in de kring zitten. We zongen liedjes en lazen een boekje over Anna op de boerderij.


Daarna stonden we klaar aan de deur om naar buiten te vertrekken. Er lag sneeuw dus we gingen snel op ontdekking.


Toen we weer binnen waren was het potjestijd. Toen iedereen een propere broek aan had gingen we aan tafel voor een banaan en een beetje soja vanillemelk. Hhhmmm!


En toen gebeurde het! We mochten allemaal een haasje zijn van Mieke, en toen we can de deur kwamen, laten er allemaal kleine paaseitjes in de veranda. Tijd om te zoeken!


Na al dat zoeken mochten we proeven van al dat lekkere ( pure chocolate zonder melk)


En Dan gingen we een spelletje spelen. We speelden een spelletje van een beer die de vormen zoekt. ( Bloem, driehoek, vierkant en cirkel. Ook zicht die de kleuren: rood, blauw, groen en geel)


Toen we daarmee klaar waren, gingen we dierenyoga doen. We deden heel veel dieren na. Plezier verzekerd.


En Dan gingen we eten. Hhhmmm! Wortelpuree met vis. Dat was lekker. Alle bordjes waren al snel leeg.

Reneetje viel in slaap tijdens het eten en werd ineens haar bedje in gelegd. De andere kindjes volgden al snel. Maxim was ook al in dromenland voor iedereen goed en wel in bed lag. Lucas en Devn bouwden eerst nog een klein feestje om Dan zalig de oogjes te sluiten en Japie ging even bij zijn papa spelen. Want hij was niet moe.


Als we straks wakker zijn, staat het fruit al lekker op ons te wachten en natuurlijk ook weer het lekkers van de paashaas. Nadien gaan we weer goed spelen tot mama en papa ons komen halen.


Tot straks!

Jullie deugenieten!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

bottom of page