top of page

chocolade...

Dag mama en papa,


Vandaag was het weer een leuk dagje bij de peuters.

Eerst gingen we met Kim naar de tuin. Daar speelden we weer goed in de zandbak, op de fietsjes en in de stenenhoek.


Toen Mieke er was, gingen we in de kring zitten. Daar telden we kindjes, zongen we liedjes en deden we weer iets nieuws. Lucasje miste zijn mama, dus we keken samen met hem wat we allemaal gingen doen en hongen we kaartjes op. Zo werd het duidelijk wanneer de mama's en papa's terug kwamen.

En dan lazen we een verhaaltje. Eentje over Anna en de paashaas. Jaja, je hoort het goed. Stilletjes aan komen de Paas en Lentekriebels.

Mieke moest het verhaaltje zelfs 3 keer voorlezen! Zo leuk vonden we het.


Daarna gingen we de oren van de Paashaas knutselen. We verfden ze mooi bruin. En Jasper koos voor blauw, want zijn konijn moest toch wel blauw zijn.


Om 12 uur was het tijd om aan tafel te gaan. Hmmm! We aten samen wortelpuree met visblokjes. Alles ging vlotjes naar binnen.


Om 13 uur waren we uitgeteld en gingen we naar bed. Slaapwel!


Wanneer we allemaal wakker zijn, gaan we nog wat buiten spelen, en om 16 uur krijgen we voor een keertje een lekkere fruitsla. Hhhhmmmm!


En dan komen onze mama's en papa's ons halen.

Tot straks!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page