top of page

Buitenpret

Dag mama en papa,


Vandaag zijn we onze dag gestart met een propere luier, een plasje op het potje en daarna het ochtendritueeltje. Samen riepen we heel luid Anna wakker. Ondertussen roept weer iedereen mee: Anna wakker worden!


We zongen daarna goede morgen voor elkaar en gaven Anna door in de kring. Wat doen we ook dat Al flink! En Dan kozen we een verhaaltje.


We zagen een boekje over Anna en een clown en kozen dat boekje. : Anna in het circus. Wat een leuk woord zeg! En die clown vonden we zo leuk dat we allemaal een rode neus kregen na het verhaaltje.


Nu nàar binnen voor een tasje soep.


En Dan konden we kiezen:

- Mieke maakte een buitenkeuken

- de waterbaan zat vol water

- het stoepkrijt stond klaar

-een knuffelhoek in de veranda

-of bellen blazen.


Toen we helemaal uitgespeeld waren volgde er weer een propere luier, zonnecreme en Dan aan tafel. We aten wortelpuree met kalfsvlees. Hhhmmm!


Na het eten weer een propere luier en Dan nàar bed. Slaapwel!
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

bottom of page