top of page

buiten spelen en boekjes lezen

Vandaag werd er veel gepland, maar weinig uitgevoerd.


Onze kindjes hadden er niet zo veel zin in.

Buiten spelen en boekjes lezen. Dan wilden we wel. Zo gezegd, zo gedaan.


Eerst gingen we naar buiten. We reden rond op de auto's en maakten bergen in de zandbak.

Toen onze handjes wat te koud waren, gingen we even naar binnen. We kregen allemaal een propere luier, en gingen een plasje doen op het potje, en dan gingen we in de kring zitten.


We zongen ons liedje, zeiden goede morgen en telden kindjes.

En dan was het weer tijd voor een verhaaltje. Vandaag had had Lucas een leuk verhaaltje bij. Natuurlijk eentje over dieren, en we mochten ze tellen. Beter kan het bijna niet worden.


Mieke moest het boekje wel 3 keer voorlezen. en daarna was het tijd voor soep. Maar.... ajajaj, Mieke had een foutje gemaakt en onze kannen waren helemaal gesmolten. Dan zullen we maar fruit eten in de plaats. We aten wat kiwi, mandarijnen, druiven en rozijntjes. Hhhmmmm!


Daarna ging ons Marie even rusten op een bedje, en de anderen gingen spelen.
We waren zo flink aan het spelen in de veranda, dat Mieke ons wat heeft laten doen.


Om 11.00 had iedereen die een luier draagt kaka gedaan. Verschoon tijd dus.

Om 11.30 aten we aardappeltjes met wortel, bloemkool, broccoli en vis. Hhhmmm! Wat was dat weer lekker. Alle bordjes waren al snel leeg.

Dan gingen we nog even naar buiten om de laatste energie op te maken, en om 13 uur waren we na weer een stevige verschoonbeurt klaar om naar bed te gaan. Slaapwel!


Als we deze namiddag wakker zijn, mogen we weer naar buiten en krijgen we een stukje fruit om 16 uur.


Tot straks!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Commentaires


bottom of page