top of page

buiten in de regen

Dag mama en papa,

Vandaag was er weer heel wat te beleven in Boembabeloe.

Om te beginnen kregen we allemaal een propere luier, en daarna gingen we spelen in de veranda. De poppenhoek en het keukentje waren erg in trek vandaag.


Toen iedereen er was, gingen we aan tafel voor een tasje soep. Hhhmmm! Alle bordjes gingen vlotjes leeg.


Daarna gingen we verder spelen, maar toen zag Mieke dat we allemaal door de raam, naar buiten, aan het kijken waren. Tijd om naar buiten te gaan dus. We trokken onze kikkerjasjes aan en gingen op ontdekking in de regen. We speelden buiten tot er een stevige hagelbui op ons af kwam. Toen zijn we maar weer naar binnen gegaan.


Natte broeken uit, en in de kring gaan. We maakten samen Anna wakker, zongen liedjes en lazen het verhaaltje over Anna en haar lieve papa.


Na het verhaaltje gingen we weer lekker spelen.


Zo dadelijk gaan we de tanden nog poetsen en een spelletje spelen en daarna zal het al snel tijd zijn om te eten. We aten lekkere aardappeltjes met groentenmix en tofu.


Na het eten waren we super moe en gingen we slapen .


Slaapwel!15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorleesweek

Dag mama en papa, vandaag start de voorleesweek, dus namen we de boekjes erbij. we keken vol interesse naar de prentjes. Bille is vandaag een kleine slaapkop, we hebben hem toch maar even wakker gemaa

Alles gaat terug zn gangetje

Vandaag was het een rustig daggetje. Met 11 kindjes en 4 begeleiders, was er genoeg aandacht voor iedereen. Ik hoor jullie al denken... 4 begeleiders? Ja hoor, Vandaag zijn An, Mieke en Liesel alledri

Comments


bottom of page